Έβρος: Μεταφέρονται πυρομαχικά από δύο αποθήκες στρατοπέδων στις Σάπες για προληπτικούς λόγους
Ανανεώθηκε:
Σε προληπτικές ενέργειες προχωρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου μαίνεται ανεξέλεγκτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και η ΕΡΤ, στις Σάπες Ροδόπης μετακινούνται πυρομαχικά τεθωρακισμένων τα οποία μεταφέρονται σε ασφαλέστερες αποθήκες τύπου «ιγκλού».
Τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ η φωτιά πέρασε μέσα από το πεδίο βολής «Αλίκη» του Εβρου και ακούστηκαν εκρήξεις πυρομαχικών.
Οι μονάδες της περιοχής βρίσκονται σε επιφυλακή και όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ «έχουν πυκνώσει οι περιπολίες σε όλη την παρέβριο και ιδιαίτερα στην Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως, αλλά και στα εσωτερικά δρομολόγια ανά τομέα των Σχηματισμών στην περιοχή. Αυξάνονται οι περιπολίες στην περιοχή με την συμμετοχή και μη εν υπηρεσία προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς στον Έβρο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Φυλή: Νύχτα αγωνίας για την Πάρνηθα - Βιβλική καταστροφή στον Έβρο
Πολύγυρος Χαλκιδικής: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά
SPONSORED
Πολωνός υπουργός Άμυνας: «Οι ΗΠΑ παραμένουν στο πλευρό της χώρας»
19:44
Νομοτεχνική Φλωρίδη για δίκες - εξπρές: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει όλα τα ανακριτικά δικαιώματα
19:35
Ισπανία: Ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ ο γιος του ιδρυτή της Mango
19:26
Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας: Βραβεύτηκαν Μέρκελ, Ζελένσκι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
19:16