Φωτιές: Οριοθετήθηκε το μέτωπο σε Σαμοθράκη, υπό έλεγχο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
Ανανεώθηκε:
Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ενώ υπό έλεγχο είναι η φωτιά και στη Σαμοθράκη σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό.
Στον Πολύγυρο επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνέδραμαν με ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. Επί τόπου βρίσκονται και οχήματα του δήμου.
Υπό έλεγχο είναι και η φωτιά και στη Σαμοθράκη που ξέσπασε χθες στα Θέρμα. Λίγο μετά τις 00:30 στάλθηκε μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Κορφούδι να μετακινηθούν προς το λιμένα Θερμά. Στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες.
Υπενθυμίζετε ότι, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο, Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε: Έβρο, συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σαμοθράκης, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα και Θάσο, Λήμνο και Μυτιλήνη, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Φωκίδα, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αχαΐα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Λευκάδα και Αττική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Δωδεκάωρη απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο σε δάση του νομού
Φωτιά στον Πολύγυρο Χαλκιδικής: Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Περαιτέρω μείωση των στρατιωτικών τους δυνάμεων στη Γερμανία εξετάζουν οι ΗΠΑ - Ανησυχία στην Ευρώπη
07:35
Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά σε υπαίθριο χώρο ελαστικών μετά από ολονύχτια μάχη - Εικόνα καταστροφής (pics)
07:24
Τραμπ: «To Ιράν δεν έχει πληρώσει ακόμη επαρκές τίμημα» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα επίθεση
07:15
Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
07:05