ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ηλιούπολης για τους πληγέντες σε Φυλή και Μενίδι

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ηλιούπολης για τους πληγέντες σε Φυλή και Μενίδι
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Οι αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στις περιοχές γύρω από την Πάρνηθα κινητοποίησαν τον Δήμο Ηλιούπολης, ο οποίος οργανώνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και θα τα παραδίδει με δικά του οχήματα, καθημερινά, στους πληγέντες από τη φωτιά.

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, η συγκέντρωση της βοήθειας ξεκινά από σήμερα κιόλας και θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως και την Παρασκευή. Καλεί τους δημότες να προσφέρουν προστατευτικές μάσκες, εμφιαλωμένα νερά, ξηρή τροφή, ισοτονικά, ηλεκτρολύτες και φυσιολογικούς ορούς.

Η παραλαβή των προσφορών θα γίνεται στο ισόγειο του δημαρχείου (Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαπα), σήμερα (23/8) έως τις 10 μμ, αύριο Πέμπτη (24/8) και μεθαύριο Παρασκευή (25/8) από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ευχόμαστε να σταματήσουν γρήγορα οι πυρκαγιές, ευχαριστούμε όλους τους πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικούς, για τον αγώνα που δίνουν και η σκέψη μας είναι δίπλα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ