Νέα φωτιά στον Αυλώνα: 12 εστίες μέσα σε ένα 24ωρο στην ίδια περιοχή
Νέο μέτωπο φωτιάς εκδηλώθηκε μεσημέρι της Πέμπτης (24/8) στην περιοχή Αγ. Γεωργίου στον Αυλώνα.
Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην έκτακτη ενημέρωση και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, στην συγκεκριμένη περιοχή εκδηλώθηκαν μέσα σε 24 ώρες, 12 πυρκαγιές οι οποίες και αντιμετωπίστηκαν.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται στις περιφέρειες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία και Εύβοια) για σήμερα, Πέμπτη (24/8), σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και οι Δήμους των ανωτέρω περιοχών, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στον Αυλώνα: Επί τόπου δύναμη της Πυροσβεστικής
Πρόγραμμα ΔΥΠΑ:Τι καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
05:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου
04:00
Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι
03:00
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00