ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: 5χρονος σε φουσκωτό παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα - Διασώθηκε από το Λιμενικό

Χαλκιδική: 5χρονος σε φουσκωτό παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα - Διασώθηκε από το Λιμενικό
Unsplash

Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 5χρονου αγοριού, το οποίο ενώ έπαιζε πάνω σε φουσκωτό τύπου φλαμίνγκο, παρασύρθηκε από τα ρεύματα σε παραλία της Χαλκιδικής

Ειδικότερα, το αγόρι με καταγωγή από τη Ρουμανία, ενώ έπαιζε στην παραλία την Τετάρτη (23/08) πάνω σε φουσκωτό, παρασύρθηκε από τα ρεύματα, στη θαλάσσια περιοχή Φάρου Ποσειδίου Χαλκιδικής.

Σκάφος που έσπευσε στο σημείο εντόπισε και περισυνέλεξε τον 5χρονο, μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος κολυμπούσε για να το προσεγγίσει.

Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης για περιστατικό παράσυρσης ανήλικου αγοριού, το οποίο επέβαινε σε φουσκωτό (τύπου flamingo) στη θαλάσσια περιοχή Φάρου Ποσειδίου.

Άμεσα για το σημείο αναχώρησαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα Ε/Π σκάφη «ΚΑΠΤΕΝ» Τ.Θ. 2544 και «ΙΩΑΝΝΑ» ΣΘ 1090 Β’.

Εντός ολίγου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή από τον χειριστή του «ΚΑΠΤΕΝ» ότι εντόπισε και περισυνέλεξε το 5χρονο αλλοδαπό αγόρι και τον πατέρα του, ο οποίος κολυμπούσε για να το προσεγγίσει, και ότι είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ