Eύβοια: Επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες - Γυναίκα χαστούκισε ιερέα

Ένταση σημειώθηκε το Σάββατο (26/08), σε εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης και ενός 66χρονου ιερέα, με αφορμή τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekklisiaonline.gr, η 45χρονη, η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε έντονη αντιπαράθεση μαζί του έξω από το ναό.
Όπως αναφέρει ο ιερέας, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του όσον αφορά στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Ο κληρικός με ηρεμία της απάντησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από αρμόδιους.
Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.
Όταν ο 66χρονος ιερέας της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο, εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πόσο θα διαρκούν οι νέες ταυτότητες - Πώς θα είναι και πόσο θα κοστίζουν

Τι πρέπει να ξέρουμε για τις νέες ταυτότητες - Πότε λήγουν

Νέες ταυτότητες: Πότε θα είναι διαθέσιμες και πόσο θα κοστίζουν

Τραγωδία στην Iταλία: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
19:35
Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα - Στο αμάξι είχε δύο ανήλικα παιδιά
19:26
Εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Η στιγμή που το ΙΧ των εκτελεστών του Μοσχούρη παραδίδεται στις φλόγες
19:15
Εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Η στιγμή που ακούγονται πυροβολισμοί - Βίντεο ντοκουμέντο
19:07