Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε ο ένας από τους πέντε τραυματίες από το τροχαίο στο Δωρικό
Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/8) κοντά στο Δωρικό στην Αλεξανδρούπολη.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε επτά μετανάστες ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ανατραπεί.
Ο οδηγός, όπως αναφέρει το evros-news.gr δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσντας ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ναυτό ανατράπηκε. Τραυματίστηκαν πέντε μετανάστες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου δυστυχώς ο ένας κατέληξε.
Με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα παραμένουν στο νοσοκομείο οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέντε μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη
Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Αιγίου
Σε ένταση οι σχέσεις Βρετανίας-Ρωσίας: Με απέλαση διπλωμάτη απάντησε το Λονδίνο στη Μόσχα
16:17
Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
16:10
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Σε 4 με 6 μήνες θα έχει λυθεί το ζήτημα των S-400»
16:01
Grammys 2026: Η «γκάφα» της Cher στην ανακοίνωση του Record of the Year έκλεψε... την παράσταση
15:59