«Τους έδειραν για μια φανέλα»: Τι λένε μαθητές για το περιστατικό οπαδικής βίας στη Νέα Ιωνία
Δύο 14χρονοι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού και ληστείας, από οπαδούς υποτίθεται της ίδιας ομάδας. Τρεις νεαροί συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι.
Στιγμές τρόμου έζησαν δύο ανήλικοι, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σε προαύλιο σχολείου στη Νεα Ιωνία, όταν ξυλοκοπήθηκαν από ομάδα εννέα ατόμων.
Τρία άτομα συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, καθώς αναγνωρίστηκαν από τους μαθητές. Κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας.
«Επειδή φόραγαν μια φανέλα, τους πήγανε σε ένα σχολείο, τους έδειραν και τους πήραν τα κινητά», είπε στην ΕΡΤ μαθητής για το περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛ.ΑΣ.: Έλεγχοι σε γραφεία συνδέσμων οπαδών σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Μία σύλληψη
ΚΟΣΜΟΣ
Βομβαρδισμένο τοπίο η Τεχεράνη: Δορυφορικές εικόνες πριν και μετά το σφυροκόπημα - Το κατεστραμμένο συγκρότημα Χαμενεΐ
14:53
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων από Ιράν σε Ισραήλ και συνεχείς βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη: Χερσαίες δυνάμεις στο Λίβανο, νέες απειλές Χεζμπολάχ
14:45
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεφωνική επικοινωνία Γιώργου Γεραπετρίτη - Χακάν Φιντάν
14:34
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για την ενεργειακή ανθεκτικότητα της χώρας
14:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ