Τρίκαλα: Πυροσβέστης έπεσε σε γκρεμό - Τον απεγκλώβισε ελικόπτερο
Ανανεώθηκε:
Επιχείρηση με Super Puma στήθηκε για να διασωθεί ένας πυροσβέστης ο οποίος έπεσε σε χαράδρα στα Τρίκαλα και τραυματίστηκε.
Ο 42χρονος πυροσβέστης από τον Βόλο, επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει από το βράδυ της Παρασκευής σε δασική περιοχή στα Στουρναρέικα Τρικάλων.
Ο πυροσβέστης έπεσε στη χαράδρα και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του, στην οποία χρησιμοποιήθηκε και ένα ελικόπτερο Super Puma.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μεταδόθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά του πυροσβέστη σε νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στην Παιανία - Στο σημείο οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής
ΕΛΛΑΔΑ
Η Πυροσβεστική διαψεύδει ότι η φωτιά στην Πάρνηθα προήλθε από πυλώνα υπερυψηλής τάσης
ΚΟΣΜΟΣ
Στους έξι ανέρχονται οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν στο Ιράν
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμο 5 εβδομάδων υπόσχεται ο Τραμπ και απειλεί με «μεγαλύτερο κύμα» - Γέφυρες του Ιράν με τις αραβικές χώρες
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Οι τέσσερις στόχοι του Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν
23:39
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλός ΥΠΕΞ: «ΗΠΑ και Ισραήλ αποφάσισαν αυτόνομα να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις»
23:27
ΚΟΣΜΟΣ