Κρήτη: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη για διαφθορά
Ανανεώθηκε:
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν αξιωματικό της Αστυνομίας στα Χανιά ο οποίος κατέχει και θέση διοικητή τμήματος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς.
Σε βάρος του υπήρξαν καταγγελίες με αποτέλεσμα το Εσωτερικών Υποθέσεων να αναλάβει να ερευνήσει για αρκετό καιρό την υπόθεση.
Όπως αναφέρεται ο συγκεκριμένος αξιωματικός τη ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται πως είχε εμπλακεί σε υπόθεση διαφθοράς καθώς φέρεται να ζητούσε αμοιβή για να προωθήσει διάφορες υποθέσεις.
Σήμερα, ο αξιωματικός, μετά από επιχείρηση που έστησε το Εσωτερικών Υποθέσεων, συνελήφθη.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και δεύτερη σύλληψη αστυνομικού για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Μειωμένο στα 362,8 δισ. ευρώ το Δημόσιο Χρέος το 2025
10:05
Στη Γάνδη οι εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες των «200» της Καισαριανής: Το ραντεβού με τον συλλέκτη και η διαδικασία πιστοποίησης
10:01
Daniel Paksy: Κάθε φάρμακο συνδέει την επιστημονική πρόοδο με ευεργετικά αποτελέσματα για όλους
10:00
Σπ. Παπαγιαννάκης: Tα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της MAPEI
10:00