ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Βγήκε στο μπαλκόνι να κάνει παρατήρηση και έπεσε από τον τρίτο όροφο

Λάρισα: Βγήκε στο μπαλκόνι να κάνει παρατήρηση και έπεσε από τον τρίτο όροφο
EUROKINISSI

Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Κυριακής (27/08) ένας καυγάς μεταξύ οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια Λάρισας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 63χρονου ο οποίος έπεσε από τον 3ο όροφο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Γουλιανού, διαμένει οικογένεια αλλοδαπών που είχε γλέντι βάπτισης.

Στον 3ο όροφο, βρισκόταν στην οικία του ο 63χρονος Λαρισαίος με τη σύζυγό του, οι οποίοι, ενοχλήθηκαν από το γλέντι και αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να τα καταφέρουν.

Τότε, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ο 63χρονος φέρεται να επιχείρησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο τραυματισμός του άνδρα βαρύτατος. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ