Λάρισα: Βγήκε στο μπαλκόνι να κάνει παρατήρηση και έπεσε από τον τρίτο όροφο
Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Κυριακής (27/08) ένας καυγάς μεταξύ οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια Λάρισας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 63χρονου ο οποίος έπεσε από τον 3ο όροφο.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Γουλιανού, διαμένει οικογένεια αλλοδαπών που είχε γλέντι βάπτισης.
Στον 3ο όροφο, βρισκόταν στην οικία του ο 63χρονος Λαρισαίος με τη σύζυγό του, οι οποίοι, ενοχλήθηκαν από το γλέντι και αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να τα καταφέρουν.
Τότε, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ο 63χρονος φέρεται να επιχείρησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.
Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο τραυματισμός του άνδρα βαρύτατος. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της περιοχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: 46χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της - Ήταν σε προχωρημένη σήψη
SPONSORED
Αραβικά ΜΜΕ: Το Ιράν θέλει μεταφορά του ουράνιου στη Ρωσία - Οι όροι του στις ΗΠΑ
18:28
Τραμπ κατά ΜΜΕ: Ακόμα κι αν το Ιράν υψώσει λευκή σημαία θα γράφουν ότι νίκησε τις ΗΠΑ
18:19
Κρυμμένη κοκαΐνη σε φορτίο με ρούχα της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν - Μία καταδίκη
18:10
Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ στον Ανδρουλάκη για ιδιωτικό χρέος : «Χρεοκοπημένες συνταγές»
17:59