ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 54χρονος κατέστρεψε παιδική χαρά για να...διαφυλάξει την ησυχία της γειτονιάς

Ηράκλειο: 54χρονος κατέστρεψε παιδική χαρά για να...διαφυλάξει την ησυχία της γειτονιάς
Φωτογραφία αρχείου παιδικής χαράς INTIME/ Φωτογραφία αρχείου

Για την καταστροφή μίας από τις καινούργιες παιδικές χαρές που έχει εγκαταστήσει ο δήμος στο Ηράκλειο, συνελήφθη ένας 54χρονος άνδρας, σήμερα Δευτέρα 28/8.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάτοικοι τις περιοχής που περίμεναν τη δημιουργία τους προκειμένου να απασχολούνται τα παιδιά τους, αντίκρισαν σπασμένα και γεμάτα γράσο τα νέα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η χρήση τους.

Ο 54χρονος μετά τη σύλληψή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε, ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη, γιατί φοβόταν ότι η λειτουργία της παιδικής χαράς θα προκαλούσε μεγάλη φασαρία στην περιοχή.

Μάλιστα, θα κληθεί να πληρώσει ό ίδιος ότι κατέστρεψε. Ο δήμος Ηρακλείου ανέφερε για το περιστατικό πως «η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Συνεργείο του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ