«Ανησυχητική κατάσταση» σε αεροσκάφος έφερε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/8) στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Αεροδρομίου της Κέρκυρας, όταν ειδοποιήθηκε απο τον Πύργο Ελέγχου για «ανησυχητική κατάσταση» λόγω ένδειξης προβλήματος στο σύστημα του ριναίου τροχού αεροσκάους.
Πρόκειται για αεροσκάφος Airbus A321 στο οποίο επέβαιναν 221 επιβάτες (214 επιβάτες και 7 άτομα πλήρωμα) που εκτελούσε το δρομολόγιο Λειψία – Κέρκυρα, που δήλωσε πρόβλημα κατά την προσέγγιση στο νησί.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 4 πυροσβεστικά οχηματα, τρία του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού και ενα του 1ου, που προσέτρεξαν για συνδρομή καθώς και ενα βοηθητικό όχημα διοίκησης με συνολικα 14 άνδρες.
Τελικά λίγη ώρα αργότερα, σήμανε λήξη του συναγερμού καθώς το αεροσκάφος προσέγγισε το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και προσγειώθηκε κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00
Σε πλήρη εξέλιξη η απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αττικής (pics)
10:56