ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που παρέσυραν και σκότωσαν τον 65χρονο - Πώς έγινε η τραγωδία

Μοσχάτο: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που παρέσυραν και σκότωσαν τον 65χρονο - Πώς έγινε η τραγωδία
EUROKINISSI

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που παρέσυραν και σκότωσαν με περιπολικό έναν 65χρονο πεζό, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/08) στο Μοσχάτο. 

Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης. Τον άτυχο άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα περιπολικό της Αστυνομίας στην παλιά παραλιακή, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Καλλιθέα. O 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, με βάση τις περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι προσωρινά, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία πως έχουν παραβιάσει φωτεινό σηματοδότη. Η έρευνα του τμήματος της Τροχαίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο αλλά και φωτογραφίες όπου φαίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό να έχει κατέβει και να βρίσκεται πάνω από τον 65χρονο προσπαθώντας να τον βοηθήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ