Φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στον δίαυλο της διώρυγας της Κορίνθου
Ανανεώθηκε:
Περιστατικό πρόσκρουσης φορτηγού πλοίου, ελληνικής σημαίας, στον δίαυλο της διώρυγας της Κορίνθου, σημειώθηκε, χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, στο πλοίο, επέβαιναν δέκα ημεδαποί, όλοι μέλη του πληρώματος.
Το πλοίο, προσέκρουσε με την δεξιά πλευρά της πλώρης, στην δεξιά πλευρά των τοιχίων του διαύλου της διώρυγας της Κορίνθου. Στη συνέχεια, παρέμεινε αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του Καλαμακίου Κορινθίας. Οι επιβαίνοντες του πλοίου, ήταν όλοι καλά στην υγεία τους.
Απ’ το Β΄ Λιμενικό Τμήμα των Ισθμίων (Λιμεναρχείο Κορίνθου), που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση του βεβαιωτικού της αξιοπλοίας απ’ τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Απ’ το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε κάποια θαλάσσια ρύπανση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισθμός Κορίνθου: Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο – Το εγκατέλειψαν για να σωθούν
Μία εντυπωσιακή διαδρομή με drone στη Διώρυγα της Κορίνθου
Οριστικά και αμετάκλητα εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Πάππας - Διεγράφη μετά το επεισόδιο με δημοσιογράφο
11:15
«Η Ευρώπη πρέπει να γίνει παγκόσμιος γίγαντας» λέει η Φον ντερ Λάιεν
11:15
«Rooster»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του HBO με τον Στιβ Καρέλ (vid)
11:08
Χίος: Επιτέθηκε με πέτρα στο κεφάλι στη 19χρονη σύντροφό του - Αναζητείται ο δράστης
11:07