ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στην Ψυχιατρική Κλινική - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Κέρκυρα: Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στην Ψυχιατρική Κλινική - Διατάχθηκε ΕΔΕ
INTIME

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία 63χρονης νοσηλευόμενης από 45χρονο τρόφιμο στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δράστης ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή και ψύχωση, φέρεται να χτύπησε δώδεκα φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό την 63χρονη, χρησιμοποιώντας στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης βγήκε από το δωμάτιό του, κατέβηκε σε έναν χώρο σε άλλο όροφο της κλινικής και κατόπιν τη σκότωσε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα κοιμόταν. Ο άνδρας δεν επιτέθηκε σε κάποιον άλλον στον χώρο.

Μετά το συμβάν επικράτησε πανικός στην κλινική, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία στη συνέχεια περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον δράστη. Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε νοσηλευτεί επανειλημμένες φορές στο παρελθόν στην ίδια κλινική.

Προανάκριση και ΕΔΕ

Στη συνέχεια, ιατροδικαστής έφτασε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Εγγλεζοπούλου, πρόκειται για ένα «τραγικό περιστατικό», ενώ ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας.

Πλέον εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ