ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Ερέτριας - Αναζητείται ο δράστης

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Ερέτριας - Αναζητείται ο δράστης
Περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Ερέτριας το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9) καθώς βγήκαν τα όπλα μετά από διαπληκτισμό.

Όλα ξεκίνησαν στις 13:20, επί της οδού Φιλοσόφου Μενεδήμου, όταν δύο οχήματα ΙΧ, σταμάτησαν στην μέση του δρόμου, και οι οδηγοί τους για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά.

Σύμφωνα με το eviathema.gr μέσα σε λίγα λεπτά ο οδηγός του ενός αμαξιού βγήκε από το όχημα και άρχισε να προκαλεί φθορές στο πρώτο όχημα και να χτυπά με δύναμη τον οδηγό του, ο οποίος βγήκε και εκείνος από το όχημα και πιάστηκαν στα χέρια. Η κυκλοφορία στο δρόμο διακόπηκε για αρκετά λεπτά, με οδηγούς και περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι το περιστατικό.

Λίγη ώρα αργότερα ο δεύτερος οδηγός απομακρύνθηκε από το σημείο και μέσα σε λίγη ώρα επέστρεψε κρατώντας όπλο στα χέρια, με το οποίο άρχισε να πυροβολεί σημαδεύοντας αυτόν που του επιτέθηκε, χωρίς να τον πετύχει. Στην συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερετρίας μετά από καταγγελία για το περιστατικό, οι οποίοι διενεργούν έρευνα ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ