Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός εντοπίστηκε 19χρονος τουρίστας που αγνοείτο
Ανανεώθηκε:
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 19χρονου τουρίστα από την Πολωνία στη Σάμο, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής 01/09 στο Ποτάμι Καρλοβάσου.
Τελικά, ο 19χρονος βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή, από όπου απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σάμου. Ο άτυχος νέος βρισκόταν σε διακοπές στο νησί με τον πατέρα του και επρόκειτο να αναχωρήσουν σήμερα για την πατρίδα τους.
Από το βράδυ της εξαφάνισής του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, με τη συνδρομή στελεχών του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Καρλόβασι, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, καθώς και των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καρλοβάσου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου, όπου θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.
Ζελένσκι: Aπομακρύνει από το αξίωμά του τον γενικό εισαγγελέα κατηγορώντας τον για διαφθορά
22:29
Νέα υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: Ομολόγησε πως νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του επί 20 χρόνια
22:19
Εξαφανίστηκε 15χρονος από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα
22:08
Γιατρός αποκάλυψε ότι ασθενής είχε νοσηλευθεί μετά από πλασμαφαίρεση στο ιατρείο του Κολωνακίου
21:56