ΕΛΛΑΔΑ

Μεταναστευτικό: Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

Μεταναστευτικό: Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη
EUROKINISSI

Επιπλέον τρεις περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών σημειώθηκαν το Σάββατο 2/9 σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, ενώ συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές. 

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, την ίδια ώρα και στον ίδιο δρόμο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Τέλος, λίγες ώρες αργότερα, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας άλλους επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Τα οχήματα, καθώς και κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρείς υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ