ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο Χαϊδάρι: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

Αιματηρή συμπλοκή στο Χαϊδάρι: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν
Περιπολικά και μηχανές της ΕΛΑΣ EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ανακοίνωση σχετικά με την αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα την Παρασκευής 1/9 στο Χαϊδάρι, εξέδωσε η ΕΛΑΣ την Κυριακή 3/9.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το τοπικό τμήμα Ασφαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για κατά περίπτωση απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκατηγορούμενος για την υπόθεση είναι ένας αλλοδαπός ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μετέβησαν σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στο Χαϊδάρι, κατόπιν κλήσης στο κέντρο της 'Αμεσης Δράσης αναφορικά με συμπλοκή ατόμων, όπου εντοπίστηκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος και ο 21χρονος έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα μέρη του σώματός τους και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Κατά την αυτοψία στον χώρο που σημειώθηκε η συμπλοκή, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι και δερμάτινο λουρί σκύλου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση οι συνθήκες σύμφωνα με τις οποίες έλαβε χώρα η συμπλοκή μεταξύ των κατηγορουμένων, καθώς και το κίνητρο της επίθεσης διερευνώνται.

Οι συλληφθέντες (εκτός του 21χρονου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται), με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ