Σε εξέλιξη η φωτιά στη Φθιώτιδα: Καίει σε δύσβατη χαράδρα από το βράδυ της Κυριακής
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής σε αγροτοδασική έκταση στο Μαρτίνο του δήμου Λοκρών στη Φθιώτιδα, κοντά στα «μεταλλεία Τσούκας».
Η φωτιά καέι σε χαμηλή βλάστηση αλλά επεκτάθηκε γρήγορα μέσα σε χαράδρα και πήρε διαστάσεις, χωρίς, ωστόσο, να απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας προσπάθησαν να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και να ελέγξουν την κατάσταση περιφερειακά, καθώς η φωτιά καίει σε δύσβατη χαράδα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο.
Στην περιοχή επιχειρούν 61 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα όπως και μηχανήματα των ΟΤΑ και τη περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζάκυνθος: Στην Αστυνομική Διεύθυνση τέσσερις ανήλικοι με την κατηγορία του εμπρησμού
Έβρος: Χωρίς ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς - Επέστρεψαν σπίτια τους οι κάτοικοι της Λευκίμμης
Νέα Μάκρη: Σύλληψη ατόμου για εμπρησμό - Στόχευε σε δάσος του Αγίου Ανδρέα
SPONSORED
Συνέδριο ΝΔ: Με ομιλία Μητσοτάκη ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες - Ψηφίζεται νέα Πολιτική Επιτροπή
09:39
Μουσική, mixology και longevity στο επίκεντρο των καλύτερων resort experiences για τη σεζόν
09:30
Αγ. Ανάργυροι: Στο νοσοκομείο τα τρία παιδιά που ζούσαν σε τρώγλη - «Δεν προέκυψε κακοποίηση»
09:20
Eurovision 2026: Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό το «Ferto» του Akyla
09:10