Θεσσαλονίκη: Κόλλησε αφίσες σε όλη την πόλη και απειλεί με...ξόρκια τους διαρρήκτες του
Ανανεώθηκε:
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αφίσες με ξόρκια και κατάρες κόλλησε άγνωστο άτομο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα στους κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», κόλλησε την ανακοίνωσή του σε δέντρα και τοίχους, ενώ μάλιστα την έγραψε και στα αγγλικά σε περίπτωση που οι διαρρήκτες δεν είναι Έλληνες.
«Σημαντικό μήνυμα στους κλέφτες που μπήκαν στο διαμέρισμά μου, στις 26-27 Αυγούστου, οδός Σταδίου στην Πυλαία.
Έχασες κάτι προσωπικό. Κακό για σένα. Τώρα μπορώ να σου κάνω ένα ξόρκι με μια κατάρα στην ύπαρξή σου. Εάν δεν φέρετε γρήγορα όλα τα προσωπικά μου κλεμμένα αντικείμενα, στην αστυνομία με αυτό το απόκομμα, το ξόρκι μου θα χτυπήσει εσάς ή κάποιον που αγαπάτε και θα σας κάνει να αρρωστήσετε. Αυτό είναι μια προσωπική προειδοποίηση προς εσάς. Βιάσου!».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στο Ρέντη
Θεσσαλονίκη: Nτελαπάρισε νταλίκα στον περιφερειακό προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο
SPONSORED
Καιρός: Έρχονται δύο διαταραχές με βροχές και σκόνη αύριο και Τρίτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
14:36
Ιταλία: Έρευνα της εισαγγελίας για τον θάνατο πέντε Ιταλών δυτών στις Μαλδίβες
14:27
Ελεύθερος με όρους ο 37χρονος που βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες σε τουαλέτες
14:16
Χανταϊός: Επιβάτης του MV Hondius βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Ταϊβάν
14:16