ΕΛΛΑΔΑ

Αρτοποιός: Σε έξαρση τα φαινόμενα - Πάνω από 8.000 κεραυνοί σε Βόλο και Λάρισα

Αρτοποιός: Σε έξαρση τα φαινόμενα -  Πάνω από 8.000 κεραυνοί σε Βόλο και Λάρισα
Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει τον Βόλο EUROKINISSΙ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα  με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, βρίσκονται σε έξαρση, ο οποίος κάνει έκκληση στους πολίτες να μην κινούνται στους δρόμους, καθώς η κακοκαιρία Daniel σαρώνει το Βόλο και τη Λάρισα

«Πλήττεται η περιοχή του Βόλου. Έχει σταλεί μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων. Σε Βόλο και Λάρισα τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί περισσότερες από 8.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις με ότι αυτό σημαίνει για όποιον διέρχεται από την περιοχή» δήλωσε ο κ. Αρτοποιός αποκαλύπτοντας ότι το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής είχε δεχθεί περισσότερες από 150 κλήσεις στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία.

«Η περιοχή του Βόλου και της Αγριάς βάλλεται πολύ» δήλωσε ο κ. Αρτοποιός περιγράφοντας ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κάνουν άντληση υδάτων από τα υπόγεια του νοσοκομείου του Βόλου.

«Υπήρχουν γύρω στα 150 – 200 τ.μ. πλημμυρισμένοι χώροι με 30 – 40 εκατοστά νερό» επισήμανε ο κ. Αρτοποιός διευκρινίζοντας ότι το νοσοκομείο δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής εστίασε το πρόβλημα τον κεραυνών λέγοντας ότι όσοι οδηγοί βρίσκονται στο δρόμο μπορεί να κινδυνεύσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ