Κακοκαιρία Daniel: Εκκένωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής για την ασφάλεια του προσωπικού
Την εκκένωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.
Στόχος η προστασία των έξι εργαζομένων και δύο πληρωμάτων ΕΚΑΒ. Για την απρόσκοπτη παροχή των ιατρικών υπηρεσιών δημιουργείται προσωρινή δομή στο δημαρχείο της Αργαλαστής σε συνεργασία με τον Δήμο, ενώ άμεσα εκδίδεται ανακοίνωση για την προσωρινή παροχή πρώτων βοηθειών στο δημαρχείο.
Διευκρινίζεται ότι στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής παραμένει πυροσβεστικό όχημα για την συνεχή άντληση των υδάτων, ενώ μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης το προσωπικό αναμένεται να επιστρέψει με ασφάλεια στο Κέντρο Υγείας.
Παράλληλα, σημειώνεται πως η εκκένωση αφορά μόνο σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και σε πληρώματα ασθενοφόρων, καθώς δεν υπήρχαν νοσηλευόμενοι στο Κέντρο Υγείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Daniel: «Προσοχή: Έρχεται νέα έξαρση τα ξημερώματα» λέει η Πολιτική Προστασία
SPONSORED
Eurovision 2026: Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό το «Ferto» του Akyla
09:10
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματήσουμε να πίνουμε καφέ για δύο εβδομάδες
09:00
Δεύτερη αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα - Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση κόμματος
08:55
Eurovision 2026: Με ελληνική «υπογραφή» το τραγούδι της Βουλγαρίας που κατέκτησε την πρώτη θέση
08:49