ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή: Συλλήψεις στον Πειραιά για τον πνιγμό επιβάτη - Απωθήθηκε από το καράβι

Ανατροπή: Συλλήψεις στον Πειραιά για τον πνιγμό επιβάτη - Απωθήθηκε από το καράβι
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Στη σύλληψη του καπετάνιου και του πληρώματος προχώρησαν οι Αρχές για την τραγωδία στον Πειραιά, όπου ένας 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο, όταν ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε αυτό, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ο 36χρονος φαίνεται να τρέχει για να προλάβει το καράβι, το οποίο είχε λύσει τον καταπέλτη και σε εκείνο το σημείο, αρχικά έχει λογομαχία και στη συνέχεια «έρχεται στα χέρια» με υπαλλήλους, οι οποίοι τον απωθούν.

Μάλιστα, το βίντεο διαρκεί αρκετά δευτερόλεπτα και απεικονίζει μια πραγματική μάχη σώμα με σώμα, όπου το θύμα ξαφνικά χάνεται από το θολό νυχτερινό πλάνο, καθώς έχει ήδη πέσει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης. Το πλοίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ώρα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ