Μαρινάκης για κακοκαιρία Daniel: «Πρόκειται για το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο στη χώρα»
Ανανεώθηκε:
Στην κακοκαιρία Daniel, η οποία σαρώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τη χώρα, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, χαρακτηρίζοντάς την ως «το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο στη χώρα».
Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης (06/09), μίλησε για την τεράστια καταστροφή, που έχει προκαλέσει το ακραίο αυτό φαινόμενο σε διάφορες περιοχές της χώρας.
«Με βάση τα επίσημα στοιχεία πρόκειται για το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο στη χώρα μας. Όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται στα σημεία», » ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.
Σχετικά με τις αποζημιώσεις των πληγέντων τόνιζε ότι «η καταγραφή των ζημιών θα ξεκινήσει άμεσα – αμέσως μόλις είναι εφικτό από συνθήκες – και θα αποκατασταθούν όλες οι καταστροφές που συνέβησαν».
Παράλληλα υπογράμμισε και τη σημασία του 112 σε τέτοιες πρωτοφανείς συνθήκες τονίζοντας πως «είχε σταλεί στην Μαγνησία προειδοποιητικό μήνυμα από την Τρίτη για περιορισμό των μετακινήσεων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Daniel: Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε περιοχές της Εύβοιας
Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισαν χωριά σε Φθιώτιδα, Τρίκαλα και Καρδίτσα
Κακοκαιρία Daniel: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
SPONSORED
Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σήμερα στην Αθήνα - Η διαδρομή και οι στάσεις
08:19
Ο Akylas και η σιωπηλή πικρία της 10ης θέσης στη Eurovision - Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό
08:10
Οι επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που κάνει τα όνειρά μας τόσο παράξενα
08:00
ΠΟΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κονγκό και Ουγκάντα λόγω επιδημίας Έμπολα
07:53