Στην Πολιτική Προστασία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Πολιτική Προστασία έφτασε το πρωί της Πέμπτης 7/9 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να ενημερωθεί για το σχεδιασμό και τις προσπάθειες που γίνονται στις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές.
Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης 7/9 έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός δεν θα δώσει το «παρών» στη ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο, με το Μαξίμου να αναφέρει ότι η επίσκεψή του θα μετατεθεί για το μέσο της επόμενης εβδομάδας.
Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel και η κυβέρνηση θέλει να κάνει σαφές ότι προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που είναι σοβαρά, ιδιαίτερα στη Θεσσαλία.
Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων προκειμένου να ενημερωθεί ο ίδιος για τις έρευνες που γίνονται στις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης για τραγωδία στον Πειραιά: Αισθάνομαι αποτροπιασμό και φρίκη
Μετεωρολόγοι σε Μητσοτάκη: «Η μεγαλύτερη νεροποντή που έγινε ποτέ» - Ενημέρωση για την κακοκαιρία
Σήμερα η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία - Από αύριο οι εξετάσεις σε Πρότυπα, Ωνάσεια και Εκκλησιαστικά
08:32
VR εμπειρίες, Αλέκος Σακελλάριος και Black Country, New Road: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:31
Νές Κόσμος: Θρίλερ με τον 51χρονο που παραμένει ταμπουρωμένος στο σπίτι του - Παρέμβαση εισαγγελέα εξετάζουν οι Αρχές
08:30
Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι η τιμή του πετρελαίου παρά την παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο
08:27