Πανεπιστήμια: Παράταση στις ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΑΕΙ έως τις 12 Σεπτεμβρίου
Παρατείνεται έως και τις 12 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, λόγω των εκτάκτων δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
«Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη χώρα μας και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.
Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023.
Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2023 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr .
Η παράταση που δίνεται αφορά τους:
- Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
- Επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις
- Επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης
- Αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, με διακρίσεις σε επιστημονικές Ολυμπιάδες (καθώς για τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν εφαρμόζεται ηλεκτρονική εγγραφή, παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής τους στις Γραμματείες των Ιδρυμάτων).
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18
Περιστέρι: Ο μαυροφορεμένος άντρας πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα έξω από το γήπεδο - Πώς έγινε το περιστατικό μπροστά στα έντρομα παιδιά
14:15
Liveblog: «Μην ανησυχείτε αν θέλει ο Θεός θα τον βρούμε» λένε Ιρανοί για τον Αμερικανό πιλότο - Νέοι βομβαρδισμοί από ΗΠΑ - Ισραήλ
14:10