Λάρισα: Επικίνδυνα ανέβηκε η στάθμη του Πηνειού Ποταμού - Απομακρύνσεις από την «κόκκινη» ζώνη
Σε προληπτική εκκένωση καλεί ο δήμος Λαρισαίων τους κατοίκους που βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του Πηνειού ποταμού, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του ο δήμος λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας νερού του Πηνειού ποταμού και για προληπτικούς λόγους, υπογραμμίζει ότι υπάρχει ανάγκη απομάκρυνσης όσων βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του ποταμού που περικλείεται από την κοίτη του ποταμού έως το ανάχωμα της οδού Σάκη Καράγιωργα και από την γέφυρα της Νέας Σμύρνης έως και τον Βιολογικό καθαρισμό (περιοχή Αγίας Μαρίνας).
Ειδικότερα, καλούνται να απομακρυνθούν, το συντομότερο δυνατό, όσοι διατηρούν μονάδες με ζώα, μικρές επιχειρήσεις κλπ, όλοι όσοι βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Εντοπίστηκαν δύο νεκρές γυναίκες στην Καρδίτσα
Κακοκαιρία - Κικίλιας: Σπίτι - σπίτι συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί - 67 πολίτες διασώθηκαν από αέρος
Εικόνες καταστροφής στην παραλία Παπά Νερό στο Πήλιο
Βιβλική καταστροφή στην Καρδίτσα: Απέραντη λιμνοθάλασσα ο Παλαμάς - Εγκλωβισμένος και ο δήμαρχος
Συνελήφθη 62χρονος για το δοχείο με υδρόθειο που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στον Άγ. Δημήτριο
14:41
Στους δρόμους της Γαλλίας μαθητές, φοιτητές και «κίτρινα γιλέκα» - Ένταση και συλλήψεις
14:30
Γκράβα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την οσμή αερίου – Στο επίκεντρο το σύστημα θέρμανσης
14:21
Νέα πυρκαγιά στη Νότια Καλιφόρνια εξαπλώνεται ραγδαία, κατακαίγοντας πολλά σπίτια
14:09