ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Αποκλείστηκε η γέφυρα της Γιάννουλης λόγω ρωγμής

Κακοκαιρία Daniel: Αποκλείστηκε η γέφυρα της Γιάννουλης λόγω ρωγμής
Στιγμιότυπο από το σημείο που οι αρχές έχουν αποκλείσει τη γέφυρα Screen grab/Glomex/Open

Αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας από τις αρχές, η μικρή γέφυρα στον δρόμο ΛάρισαςΚοζάνης, κοντά στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης, λόγω ρωγμών που προκλήθηκαν από τον υπερχειλισμένο Πηνειό.

Το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, έχει αφήσει πίσω της αμέτρητες και ανυπολόγιστες καταστροφές, με τις φθορές να είναι εμφανείς.

Το βράδυ της Παρασκευής 8/9 σύμφωνα με το Open, στο σημείο πραγματοποίησαν αυτοψία και υπάλληλοι του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας. Η ένταση του νερού στο σημείο παραμένει μεγάλη και έτσι οι αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη διέλευση.

Εντοπίστηκαν δύο από τους τέσσερις αγνοούμενους στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA σε ζωντανή μετάδοση του προγράμματός του για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, ζωντανοί εντοπίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο από τους τέσσερις αγνοούμενους στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε κάτοικος που συνεισφέρει εθελοντικά στις επιχειρήσεις διάσωσης, πρόκειται για δύο άτομα που είναι καλά στην υγεία τους, τα οποία λαμβάνουν τρόφιμα και ρούχα, αλλά δεν ήθελα να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

«Τα πράγματα στη Μεταμόρφωση είναι τραγικά, πάρα πολύ δύσκολα. Μακάρι να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών και άλλες. Το νερό είναι μέχρι τις σκεπές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εθελοντής στην κάμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ