Έδεσε στο λιμάνι της Ραφήνας το «Fast Ferries Andros» με 734 επιβάτες
Ανανεώθηκε:
.Με τη βοήθεια ρυμουλκού οδηγήθηκε και έδεσε στο στο λιμάνι της Ραφήνας το «Fast Ferries Andros» με 734 επιβάτες, που από το πρωί παρέμενε ακινητοποιημένο στο αγκυροβόλιο του λιμανιού λόγω εμπλοκής αλυσίδας άγκυρας άλλου πλοίου στην προπέλα.
Νωρίτερα, ειδικό συνεργείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιχείρηση αποκόλλησης της αλυσίδας της άγκυρας από την προπέλα του πλοίου.
Το πλοίο παρέμενε στο αγκυροβόλιο της Ραφήνας από το πρωί και ήταν δεμένο από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας. Αργά το απόγευμα, στους επιβάτες του πλοίου μεταφέρθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ενώ τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Andros Queen, Θεολόγος Π και Superferry, αντί της Ραφήνας, είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι του Λαυρίου για λόγους ασφαλείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Ραφήνα, λόγω μηχανικής βλάβης, παραμένει με 734 επιβάτες το «Fast Ferries Andros»
Λιμάνι Ραφήνας: Πλοία έμπλεξαν τις άγκυρές τους – Με καθυστέρηση ο απόπλους
Γάζα: Έτοιμη για τη β’ φάση του ειρηνευτικού σχεδίου η Χαμάς - Ζητά την άσκηση πιέσεων στο Ισραήλ
20:23
Νεκρός ανασύρθηκε 43χρονος από τη θάλασσα ανάμεσα σε Αγκίστρι και Αίγινα
20:10
Χάος στο κοινοβούλιο του Κοσόβου - Γυναίκα βουλευτής πέταξε αυγά στον πρωθυπουργό
19:58
Ιράν για Ορμούζ: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αποδεχθούν τη νέα κατάσταση»
19:46