Σύλληψη 35χρονης στα Γιάννενα - Διακινούσε fake news για τους νεκρούς στη Θεσσαλία
Στη σύλληψη 35χρονης γυναίκας προχώρησε η αστυνομία στα Γιάννενα, με την κατηγορία πως διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις για τον αριθμό των νεκρών από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.
Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (09/09) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η κατηγορούμενη είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό της που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πλήθος νεκρών σε περιοχή της Θεσσαλίας, συνέπεια της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel, γεγονός μη επιβεβαιωμένο από τις επίσημες Αρχές.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλία: Πάνω από 2.000 πολίτες απεγκλώβισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις – Μεταφέρουν προμήθειες
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο Σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
16:00
ΕΛΛΑΔΑ
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι δάσκαλοι την Πέμπτη 26 Μαρτίου
16:00
ΚΟΣΜΟΣ
«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην ασφαλή διέλευση στα Στενά του Ορμούζ»: Κοινή δήλωση έξι χωρών
15:55
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
CrediaBank: Στήριξη στον αγροδιατροφικό τομέα της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
15:51
CULTURE