Ζάκυνθος: Πνίγηκε Βρετανός τουρίστας στον Λαγανά - Κινδύνεψε και τετράχρονο παιδί
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 57χρονος Βρετανός σε παραθαλάσσια περιοχή στον Λαγανά Ζακύνθου, ενώ την προηγούμενη ημέρα, ένας 4χρονος παρασύρθηκε από τον αέρα στη θάλασσα, και χρειάστηκε η επέμβαση του Λιμενικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και για τα δύο περιστατικά, στον 57χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σχετικά με την περίπτωση του 4χρονου, το μεσημέρι του Σαββάτου 9/9, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου δέχθηκε κλήση, για παράσυρση ενός παιδιού από την Πολωνία, το οποίο φορούσε σωσίβιο και ο αέρας το απομάκρυνε από την ακτή.
Άμεσα στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, και μαζί με τον ναυαγοσώστη της παραλίας, εντόπισαν και περισυνέλλεξαν τον ανήλικο, καλά στην υγεία του.
Ο τετράχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου προληπτικά για την παροχή πρώτων βοηθειών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στο Κερί Ζακύνθου - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Τροχαίο στους Ευζώνους: Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Σέρβοι τραυματίες
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20