Ζάκυνθος: Πνίγηκε Βρετανός τουρίστας στον Λαγανά - Κινδύνεψε και τετράχρονο παιδί
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 57χρονος Βρετανός σε παραθαλάσσια περιοχή στον Λαγανά Ζακύνθου, ενώ την προηγούμενη ημέρα, ένας 4χρονος παρασύρθηκε από τον αέρα στη θάλασσα, και χρειάστηκε η επέμβαση του Λιμενικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και για τα δύο περιστατικά, στον 57χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σχετικά με την περίπτωση του 4χρονου, το μεσημέρι του Σαββάτου 9/9, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου δέχθηκε κλήση, για παράσυρση ενός παιδιού από την Πολωνία, το οποίο φορούσε σωσίβιο και ο αέρας το απομάκρυνε από την ακτή.
Άμεσα στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, και μαζί με τον ναυαγοσώστη της παραλίας, εντόπισαν και περισυνέλλεξαν τον ανήλικο, καλά στην υγεία του.
Ο τετράχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου προληπτικά για την παροχή πρώτων βοηθειών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στο Κερί Ζακύνθου - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Τροχαίο στους Ευζώνους: Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Σέρβοι τραυματίες
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29