Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Σέρρες
Σε εξέλιξη βρίσκονται φωτιές που ξέσπασαν στην Σκάλα Κεφαλονιάς και τις Σέρρες.
Ειδικότερα, η εστία φωτιάς στην Κεφαλονιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/9) σε δασική έκταση στην περιοχή Σκάλα και καίει βόρεια του οικισμού.
Μέχρι στιγμής, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα και συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στις Σέρρες ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 10/9 στην κορυφογραμμή του Παγγαίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, κοντά στην παλιά κεραία της ΕΡΤ.
Η κινητοποίηση από το πυροσβεστικό κλιμάκιο του Ροδολίβους ήταν άμεση, ωστόσο η περιοχή είναι δύσβατη και πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Η φωτιά καίει κυρίως χορτολιβαδική έκταση και οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώνονται στο να περιορίσουν την εστία της φωτιάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σέρρες: Φωτιά σε κορυφογραμμή του Παγγαίου όρους
Ντάφης στο CNN Greece: «Πραγματικότητα, όχι μελλοντική πρόβλεψη η μείωση των χιονιών στην Ελλάδα»
07:50
Δήμαρχος Άη Στράτη στο CNN Greece: Οι καρκινοπαθείς δεν είμαστε ανίκανοι - Τίποτα δεν είναι δεδομένο
07:46
«Χειρόφρενο» τραβούν από σήμερα οι οδηγοί ταξί - Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
07:40
Η Βενεζουέλα έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ένωση
07:37