Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Ασθενοφόρο με διασώστες, φάρμακα και νερά από τον ΙΣΑ
Τη βαθιά του θλίψη, για τις απώλειες των ανθρώπινων ζωών και τις καταστροφές που υπέστησαν οι συμπολίτες μας από την κακοκαιρία Daniel, στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Ο ΙΣΑ ειδικότερα, οργάνωσε αποστολή βοηθείας, στο πλαίσιο της οποίας, απέστειλε το ασθενοφόρο που διαθέτει και δύο διασώστες, για να ενισχύσουν το δυναμικό του ΕΚΑΒ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Παράλληλα συγκέντρωσε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και νερά που θα διανεμηθούν στους κατοίκους των περιοχών.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, «Είμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς καταστροφής, μιας πρωτόγνωρης συνθήκης, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Εκφράζουμε την οδύνη μας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη θεομηνία και είμαστε κοντά τους για να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι αυτά που μας ενώνουν, που μας κρατούν δυνατούς και μας κάνουν να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο».
Αραγτσί: «Οι ΗΠΑ απέτυχαν, τα Στενά του Ορμούζ κλειστά μόνο για τους εχθρούς μας»
22:22
Ιταλία: Παραιτήθηκε η υπουργός Τουρισμού Ντ. Σαντανκέ - Ελέγχεται για απάτη και πλαστό ισολογισμό
22:10
Ανθρωποειδές ρομπότ συνόδευσε την Μελάνια Τραμπ σε συνέδριο για ΑΙ στο Λευκό Οίκο (vid&pic)
21:59
Λέκκας στο CNN Greece για τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος: «Το φαινόμενο έχει επανέλθει δριμύτερο»
21:46