ΕΛΛΑΔΑ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 22:00 το βράδυ - Κλείνει η έξοδος Ασπροπύργου

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 22:00 το βράδυ - Κλείνει η έξοδος Ασπροπύργου
EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό θα ισχύσουν το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η Αττική Οδός θα παραμείνει κλειστή απόψε στην έξοδο Ασπροπύργου, προς οδό Θρασυβούλου στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης της ασφάλτου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 11/09/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 12/09/2023 η έξοδος Ασπροπύργου προς οδό Θρασυβούλου (έξοδος 4) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο της Περιφερειακής Αιγάλεω (έξοδος 5) και στη συνέχεια την έξοδο προς Λ. ΝΑΤΟ.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ