Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Ανανεώθηκε:
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 38χρονου συνελήφθη 17χρονος, στον οικισμό Ρομά, στα Υψώματα Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κινούμενος με αυτοκίνητο, ο ανήλικος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του 38χρονου χωρίς να τον τραυματίσει. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και για εμπλοκή σ' αυτό κατηγορείται ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Η σύλληψη του 17χρονου έγινε το προηγούμενο 24ωρο ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στον παραπάνω οικισμό, κατά την οποία ελέγχθηκαν 72 άτομα και 56 οχήματα (βεβαιώθηκαν παράλληλα δέκα τροχονομικές παραβάσεις).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να ανατινάξουν ATM στο Φίλυρο
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Παραβίασε STOP και σκότωσε μοτοσικλετιστή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Μίζερη, είναι συνολικά η πολιτική της κυβέρνησης, που καλεί τον λαό να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»
21:32
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Πρότεινα μια μικρή εκεχειρία στην Ουκρανία - Τι είπε με τον Πούτιν για το Ιράν
21:29
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Εύβοια: Βρέθηκαν ρουκέτες στρατού - Μεταφέρονται στο Μενίδι για ελεγχόμενη έκρηξη
21:23
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρός τραυματισμός ναύτη πλοίου στην Αλόννησο - Έγινε αεροδιακομιδή στη Λάρισα
21:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ