ΕΛΛΑΔΑ

Hellenic Train: Επαναφορά ορισμένων τοπικών δρομολογίων

Hellenic Train: Επαναφορά ορισμένων τοπικών δρομολογίων
EUROKINISSI/ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Eπανακυκλοφορούν αλλά με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα - Καλαμπάκα - Αθήνα), όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train

Ειδικότερα, το δρομολόγιο 882 (ώρα αναχώρησης 08:28 από ΣΣ Λαρίσης) θα πραγματοποιείται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα - Λιανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λιανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 (ώρα αναχώρησης 16:58) θα πραγματοποιείται με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λιανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λιανακλάδι – Καλαμπάκα - Λιανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο: https://tickets.hellenictrain.gr/dromologia/?lang=gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ