ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Προκαταρκτική εξέταση για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο

Ιωάννινα: Προκαταρκτική εξέταση για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο
EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Προκαταρκτική εξέταση με διερευνώμενο αδίκημα την ανθρωποκτονία από αμέλεια, διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη μόλις ετέθη υπόψη του το μέχρι στιγμής υλικό που συγκεντρώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της διερεύνησης του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της ενώ νοσηλευόταν έχοντας διαγνωστεί με αμυγδαλίτιδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Όμως, η κατάστασή της αντί να βελτιώνεται χειροτέρευε.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στην 20χρονη ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

Υπενθυμίζεται ότι αφού έγινε αξονική τομογραφία και κρίθηκε ότι η εισαγωγή έπρεπε να παραταθεί, την Τετάρτη (13/9) κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Η άτυχη φοιτήτρια διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με το Epiruspost κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Και αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα παρέμεινε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο όπου και έχασε τη ζωή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ