Ακατάλληλος για αλίευση ο Παγασητικός μετά τη θεομηνία
Ανανεώθηκε:
Δεν είναι κατάλληλος για αλίευση ο Παγασητικός, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος για θέματα αλιείας υφυπουργός, Σταύρος Κελέτσης.
Ο κ. Κελέτσης, που συναντήθηκε στο Βόλο με ψαράδες της περιοχής, τόνισε πως είναι άγνωστο το διάστημα κατά το οποίο τα νερά της περιοχής δεν θα είναι κατάλληλα για αλιεία.
Δεσμεύτηκε επίσης, ότι θα στηριχθούν οι αλιείς, σημειώνοντας πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εξετάζει ήδη χρηματοδοτικά εργαλεία για την αρωγή τους.
Όσον αφορά στο νερό, σήμερα αναμένονται μικροβιακές αναλύσεις για συγκεκριμένα παθογόνα. Αν αυτές οι αναλύσεις αποδειχθούν «καθαρές» και η μικροβιολογική δείκτες είναι εντός των πλαισίων, τότε το νερό στον Βόλο θα είναι κατάλληλο για χρήση, όχι όμως και για πόση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Xιλιάδες μελίσσια καταστράφηκαν στη Θεσσαλία - Οδηγίες προς τους μελισσοκόμους
Πλημμύρες Θεσσαλία: Βιβλική καταστροφή της παραγωγής - Σοκάρουν οι αριθμοί
Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης
14:58
Τραγωδία στην Πάτρα - Νεκρή γυναίκα που πήδηξε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας
14:49
Συναγερμός στην Κυψέλη για ύποπτη βαλίτσα - Αναφορές ότι περιέχει πτώμα
14:40
Μαζική «φυγή» από την Αθήνα: Το αδιαχώρητο στα λιμάνια - Έως 100.000 οι εκδρομείς το Σαββατοκύριακο
14:31