Συμμορίες ανηλίκων:15χρονος και 18χρονος στο αυτόφωρο για ληστείες στο ΟΑΚΑ
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (15-9-2023), στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» στο Μαρούσι ένας 18χρονος αλλοδαπός και 15χρονος Έλληνας, κατηγορούμενοι για δύο διαδοχικές περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ανηλίκων.
Σύμφωνα την αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής,14/9, εντός του ΟΑΚΑ, ομάδα τριών ατόμων πλησίασε έναν ανήλικο και με την χρήση βίας τράβηξαν και αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα από το λαιμό του και διέφυγαν.
Λίγο αργότερα, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», με τον ίδιο τρόπο άρπαξαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από το λαιμό, ακόμη ενός ανηλίκου.
Οι εμπλεκόμενοι εντοπίστηκαν αμέσως και στη θέα των αστυνομικών πέταξαν την αλυσίδα που είχαν αρπάξει και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Οι αστυνομικοί του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. «ΑΡΙΑΔΝΗ», ακινητοποίησαν, 2 από αυτούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες, ενώ η αλυσίδα αποδόθηκε στον ανήλικο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βούλα: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους
Ζάκυνθος: Στην Αστυνομική Διεύθυνση τέσσερις ανήλικοι με την κατηγορία του εμπρησμού
Βόλος: Ανήλικοι απείλησαν με μαχαίρι 12χρονο για την μπλούζα που φορούσε
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου από συμμορία ανηλίκων στην οδό Άλκη Καμπανού
Ένταση στα Εξάρχεια τη νύχτα - Συγκρούσεις με ΜΑΤ και ρίψη μολότοφ και χημικών
07:14
ΤΟ ΑΙ, Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ DATA CENTERS: Παπαστεργίου στο CNN Greece: Έρχονται όρια στη χρήση των κοινωνικών δικτύων από ανήλικους
07:05
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Δεκεμβρίου)
06:30