Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Μυτιλήνη μετά τη φωτιά
Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται από το πρωί της Τρίτης στη Μυτιλήνη, καθώς έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το δίκτυο διανομής ρεύματος, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε δυο μετασχηματιστές, στην περιοχή γύρω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Κι ενώ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και η φωτιά σβήστηκε γρήγορα και τις δύο εστίες, η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης γίνεται σταδιακά.
Ήδη ηλεκτροδοτήθηκαν τμήματα της πόλης της Μυτιλήνης, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των προβλημάτων σε όλο το δίκτυο διανομής.
Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με το σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολή στις 12 το μεσημέρι, όταν οι δύο εστίες φωτιάς ήταν σε εξέλιξη.
Με τι καιρό θα κάνουμε 28η Οκτωβρίου - Τι θα γίνει με την παρέλαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10:09
Ο Jay-Z στο ημίχρονο του Super Bowl: Η ιστορική πρώτη εμφάνιση και το ενδεχόμενο της Beyoncé
10:04
Άτομο έπεσε από πεζογέφυρα στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αττική - Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια
09:48
Χωριάτικο: Η 65χρονη που ζει σε οίκο απόρων αλλά φαινόταν ως ιδιοκτήτρια φούρνων
09:40