ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Συνελήφθη 45χρονος που είχε «ρημάξει» 26 καταστήματα - Bίντεο ντοκουμέντο

Λαγονήσι: Συνελήφθη 45χρονος που είχε «ρημάξει» 26 καταστήματα - Bίντεο ντοκουμέντο
EUROKINISSI

Ο 45χρονος κακοποιός οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

O 45χρονος είχε εισβάλει σε 26 καταστήματα σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ μπήκε και σε ψητοπωλείο στο Λαγονήσι. Μάλιστα, όπως φάνηκε στο οπτικό υλικό, ξήλωσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε χαρτονομίσματα και κέρματα.

Ειδικοτέρα, ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο εισέβαλε στο ψητοπωλείο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και αφού ερεύνησε το κατάστημα, αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το προσωπικό.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, αξιοποιώντας το βίντεο έφτασαν στα ίχνη του και την περασμένη Πέμπτη τα ξημερώματα, όπου του έστησαν ενέδρα έξω από καφέ στα Καλύβια, το οποίο είχε παραβιάσει σπάζοντας τη γυάλινη είσοδο.

Την στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα, κρατώντας στα χέρια του την ταμειακή μηχανή και έναν σιδερολοστό, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν 26 κλοπές σε καταστήματα σε Λαύριο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Παλλήνη, Νέα Μάκρη και Μαραθώνα.

Πώς δρούσε ο 45χρονος κακοποιός

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σεσημασμένος διαρρήκτης αφού εισερχόταν στον εσωτερικό χώρο των επιχειρήσεων, αφαιρούσε τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, ηλεκτρονικές συσκευές, μπουκάλια μπύρες, τούρτες, ενώ σε μια περίπτωση άρπαξε και τον κουμπαρά με τα tips για το προσωπικό. Κατόπιν διέφευγε με το αυτοκίνητό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ