ΕΛΛΑΔΑ

Εκπαιδεύσου τώρα στο Digital & Social Media Marketing με τη Knowcrunch.

Εκπαιδεύσου τώρα στο Digital & Social Media Marketing με τη Knowcrunch.

Γίνε ανταγωνιστικός! – Κάνε την επιχείρησή σου να ξεχωρίζει!

Σε ένα περιβάλλον όπου η μόνιμη αλλαγή κυριαρχεί και ο ανταγωνισμός συνεχίζει να εντείνεται, είναι απαραίτητο να εξοπλίσεις τον εαυτό σου ή/και την επιχείρησή σου με τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνολογίες. Οι στρατηγικές αλληλεπίδρασης με τους πελάτες απαιτούν συνεχή καινοτομία, κάνοντας την επαφή σας με το κοινό πιο πολύπλοκη. Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτές τις προκλήσεις και να αναδειχθείς σε ηγέτης στον κλάδο που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σου; Πώς μπορείς να αποκτήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους στην αγορά εργασίας; Η απάντηση βρίσκεται στην σωστή εκμάθηση του digital marketing και την άμεση εφαρμογή των γνώσεών σου. Η σημασία του digital marketing αυξάνεται καθημερινά για όλες τις επιχειρήσεις που είναι ενήμερες. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κι εσύ αυτή τη γνώση.

Που μπορείς να εκπαιδευτείς πάνω στο digital marketing;

Στη Knowcrunch, κατανοούν και υποστηρίζουν τον εξελισσόμενο χαρακτήρα του marketing και την ανάγκη για τις πιο προηγμένες τακτικές του.

Το E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch έχει βραβευτεί 12 φορές ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα πάνω στο digital marketing. Το πρόγραμμά της βασίζεται σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, ανανεώνεται καθημερινά και καλύπτει όλα τα κανάλια, τις στρατηγικές και τα εργαλεία που χρειάζεται να γνωρίζει κανείς. Αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή για πάνω από 5000 αποφοίτους, εταιρείες, agencies & brands, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά του στην εκπαίδευσή τους.

Τι εμπεριέχει το E-Learning Μasterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch;

Για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί σε αυτόν τον κλάδο ή να συνεργαστεί με Digital Marketers, πρέπει να γνωρίζει όλα τα εργαλεία, τα κανάλια και τις τακτικές του digital marketing. Το μάθημα της Knowcrunch καλύπτει τόσο τις θεμελιώδεις όσο και τις πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος, βασίζονται στις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, καλύπτουν εξονυχιστικά τις απαιτήσεις της αγοράς και ανανεώνονται συνεχώς.

Οι θεματικές του προγράμματος είναι:

Marketing & Digital Marketing Fundamentals

Website & Landing Pages

Digital Marketing Legal Issues

Digital Marketing URLs & UTMs

Social Media Platforms

Content Research & Production

Content Marketing Strategy

Search Engine Optimization (SEO) Strategy

Social Media Marketing Strategy

Digital Advertising Platforms

Digital Advertising Strategy

Email & Mobile Marketing Strategy

Influencer Marketing Strategy

Monitoring with Google Analytics

Reporting Digital Marketing Results

Digital Marketing Strategy & Budget

Digital Marketing Jobs

Digital Marketing Services

Ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Digital & Social Media Marketing course της Knowcrunch;

Το E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing απευθύνεται σε όλους όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη είτε λόγω απόστασης είτε λόγω χρόνου. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και την καριέρα τους, ή σε φοιτητές που αναζητούν άμεση απασχόληση. Για τους ανέργους, προσφέρει μια ισχυρή ανταγωνιστική πλεονεκτική θέση, καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch έχουν ποσοστό απορρόφησης 80%-100%.

Τι λένε οι απόφοιτοι της Knowcrunch;

Έλλη Τσουρδαλάκη «Το Masterclass in Digital & Social Media Marekting της Knowcrunch είναι το «πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην αγορά» όχι μόνο για τη λεπτομερέστατο Ε-Learning της, τους καταρτισμένους εκπαιδευτές, το ενημερωμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο - αλλά και για τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, τις πρακτικές εργασίες που κάνουμε, τις προκλήσεις που μας θέτει, τις φιλίες που δημιουργεί αλλά κυρίως τους μελλοντικούς επαγγελματίες που τελικά δημιουργεί.»

Άνυ Φαρμανιάν «Είμαι ευγνώμων που παρακολούθησα το course της Knowcrunch, γιατί πλέον δεν είμαι το ίδιο άτομο με πριν. Το να έχεις βλέψεις για το μέλλον και προοπτικές είναι το παν. Μαθαίνοντας και αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα μπορείς να αλλάξεις την καριέρα σου προς το καλύτερο.»

Στέφανος Μανουσάκης «Πραγματικά, απόλαυσα να παρακολουθώ το πρόγραμμα για το digital marketing. Έμαθα πολλά για πολλούς διαφορετικούς τομείς του digital marketing και μου άρεσε η ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πράξης. Παρέχονται πολλά παραδείγματα σε όλη τη διάρκεια και η εκτέλεση των εργασιών με βοήθησε να δοκιμάσω και να εφαρμόσω τις γνώσεις μου στην πράξη. Αναλογιζόμενος, είναι μια εξαιρετική επένδυση για κάθε επαγγελματία marketing. Το να φύγω με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων είναι κάτι που θα επωφεληθώ για πολλά χρόνια ακόμα.»

Γιατί στη Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Μην χάνεις χρόνο, εκπαιδεύσου τώρα στη Knowcrunch!