Λάρισα: Νεαρή γυναίκα έπεσε στον Πηνειό - Ανασύρθηκε σώα από την ΕΜΑΚ
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρής γυναίκας που έπεσε στον Πηνειό ποταμό στο ύψος της Τερψιθέας Λάρισας και διασώθηκε από την 8η ΕΜΑΚ.
Η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης της γυναίκας, η οποία, για άγνωστους λόγους έπεσε στο νερό του ποταμού, ολοκληρώθηκε έπειτα από μια ώρα.
Περίοικοι την είδαν να περιφέρεται και ειδοποίησαν τις αρχές, νωρίτερα σήμερα. Η γυναίκα αιφνιδιάζοντας τους πάντες βούτηξε στο ποτάμι και άρχισε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσής της από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 8η ΕΜΑΚ που με βάρκα κατάφεραν να βγάλουν σώα την κοπέλα απ΄ τα νερά.
Για προληπτικούς λόγους η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για μία 28χρονη από την Ρουμανία, η οποία φιλοξενούνταν στην περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε Τούρκος dj: Τον μαχαίρωσαν και τον έκαψαν με βραστό νερό
Θεσσαλονίκη: Οικιακή βοηθός έκλεψε 8.000 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι που εργαζόταν
Διακοπές Πάσχα: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Πότε είναι η επόμενη αργία
03:00
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού στην Αττική - Τι ισχύει για κάθε προάστιο
02:00
Νέα εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ - Πιο αποτελεσματική ένταξη στην αγορά εργασίας
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε ξεκινάει - Τι ισχύει για την Μεγάλη Παρασκευή
00:30