ΣΤΑΣΥ: Ανεστάλη η απεργία - Άγνωστο εάν θα επαναλειτουργήσει απόψε το Μετρό
Άγνωστο παραμένει εάν θα επαναλειτουργήσει το Μετρό την Πέμπτη (21/9), παρά το γεγονός ότι ανεστάλη η απεργία των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, μετά από προσφυγή της εταιρείας.
Ειδικότερα, το Μονομελές Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία που προκήρυξαν τα δύο σωματεία, ωστόσο ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη της βάρδιας είναι λίγος και μπορεί να μην επαρκεί για να επανεκκινήσουν τα δρομολόγια.
«Τα χρονικα περιθώρια λειτουργίας των δικτύων του Μετρό είναι περιορισμένα» ανέφεραν πηγές της ΣΤΑΣΥ
Νωρίτερα, το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε:
«Αφού η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ προσέφυγε χθες στη δικαιοσύνη κατά της απεργίας μας χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, αναγκάστηκε να προσφύγει εκ νέου σήμερα με νέα αγωγή. Έτσι μετά την απόφαση του δικαστηρίου που εκδίκασε την σημερινή νέα αγωγή και μας επιδόθηκε τώρα σας ενημερώνουμε ότι η 24ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου αναστέλλεται».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επαναλειτουργούν Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ - Ανεστάλη η απεργία
SPONSORED
Η Τουρκία σχεδιάζει αγωγό καυσίμων ενός δισ. για τον εφοδιασμό των ανατολικών συμμάχων του ΝΑΤΟ
15:00
CNNi: Οι κυβερνοεπιθέσεις «όπλο» του Ιράν - Xάκερ παραβίασαν συστήματα πρατηρίων στις ΗΠΑ
14:51
Κεφαλογιάννη στο συνέδριο ΝΔ: Κεντρικός πυλώνας της οικονομίας και κοινωνικής συνοχής ο τουρισμός
14:47
Ηράκλειο: Τρεις ανήλικοι μέλη εγκληματικής ομάδας που χρησιμοποιούσε πλαστά χαρτονομίσματα
14:42