Ηλεία: 10χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό
Ανανεώθηκε:
Ατύχημα με ένα 10χρονο μαθητή σημειώθηκε στην Ηλεία, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην παλαιά εθνική οδό, στο δρόμο που οδηγεί από το Σμίλα προς το Πελόπιο.
Όπως μεταφέρει το patrisnews.com, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί, την ώρα που κατέβαινε από το λεωφορείο που εκτελεί χρέη σχολικού, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά.
Ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να αποφύγει τον μαθητή και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ.
Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα, επέστρεψε σπίτι του αφού η κατάστασή του δεν ήταν ανησυχητική.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Τμήματος Τροχαίας Πύργου όπου και διενήργησαν προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 2.750 λαθραία καπνικά προϊόντα - Συνελήφθησαν δύο άτομα
Σπάρτη: Συνελήφθη ο 45χρονος που κατηγορείται για τον φόνο ενός 33χρονου
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00