ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Θρίλερ με τη διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου - Αγνοούνται από την Τετάρτη

Λαμία: Θρίλερ με τη διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου - Αγνοούνται από την Τετάρτη
EUROKINISSI

Yπόθεση θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με την εξαφάνιση πατέρα και γιου οι οποίοι ταξίδευαν από τη Λαμία προς την Άρτα, με τους δύο άνδρες να αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport.gr πατέρας και γιος αγνοούνται περίπου από το μεσημέρι της Τετάρτης (20/09) και ενώ ταξίδευαν με αυτοκίνητο από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών - Αντιρρίου.

Πρόκειται για έναν 65χρονο που βρέθηκε στη Λαμία προκειμένου να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος με το αυτοκίνητό του, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, είχε βγει εκτός δρόμου στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού - Καρπενησίου, αλλά για καλή του τύχη, σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από τον δρόμο. Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» καθώς πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής αλλά και σε όμορες περιοχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, ωστόσο οι Αρχές «χτενίζουν», όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (21/09) συνδρομή στις αστυνομικές υπηρεσίες παρέχουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια κυρίως από Φωκίδα και Ναυπακτία, ενώ στις αγωνιώδεις αναζητήσεις συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ