Ηράκλειο: Εντοπίστηκαν 47 μετανάστες που είχαν αποβιβαστεί τα ξημερώματα στην Μεσαρά
Ανανεώθηκε:
Στο δρόμο για το χωριό Πιτσίδια του δήμου Φαιστού, εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής 24/9 47 μετανάστες, που είχαν αποβιβαστεί τα ξημερώματα στην παραλία Κομμός.
Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους, και σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, έφτασαν στο νησί με ξύλινο σκάφος, το οποίο μετά την αποβίβασή τους και εγκατέλειψαν.
Από τις έρευνες του Λιμενικού και της Αστυνομίας το ξύλινο σκάφος βρέθηκε ανοιχτά του κόλπου της Μεσαράς, ενώ οι μετανάστες μεταφέρονται στο Ηράκλειο και από εκεί τις επόμενες μέρες σε δομή υποδοχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλικός Τύπος: Σύμβολο ανικανότητας της ΕΕ η Λαμπεντούζα - Μειωμένες ροές στην Ελλάδα
ΚΟΣΜΟΣ
Ευρωπαϊκή Ένωση: 25% αύξηση στις αιτήσεις ασύλου σε σχέση με πέρυσι
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΕΛΛΑΔΑ
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
ΧΡΗΜΑ